La CU+ incorpora un servei de psicologia infantil, juvenil i adolescent

4 de febrer de 2014

La Clínica Universitària (CU+) de la Fundació Universitària del Bages (FUB) ha incorporat aquest mes de gener Montserrat Amorós, una professional de la psicologia especialitzada en l’atenció a infants,  joves i adolescents. Segons la directora de la CU+, Teresa Solé, la incorporació d’aquest nou servei dóna resposta a una demanda que s’havia detectat i, al mateix temps, complementa els serveis d’atenció psicològica que es van posar en marxa coincidint amb l’estrena del nou edifici assistencial.

L’objectiu d’aquest servei és oferir un recurs d’intervenció psicològica a les famílies per atendre casos de dificultats en la maduració emocional i el desenvolupament emocional i físic, però també per tractar casos de depressió, fòbies, ansietat, tics, problemes de conducta, trastorns d’alimentació o hiperactivitat, entre d’altres. El servei també se centra en la millora de les relacions socials, escolars i familiars per incrementar el benestar de l’infant, el jove o l’adolescent. Finalment, la nova psicòloga de la CU+ farà avaluacions i orientacions diagnòstiques sobre casos de dislèxia, TDAH, ansietat o depressió.

El treball de Montserrat Amorós oferirà també serveis per a la reeducació terapèutica adaptades a les dificultats dels infants i de tècniques d’estudi que es poden coordinar amb els centres d’ensenyament i altres professionals.

En aquests moments, la CU+ ofereix serveis de Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, Nutrició i Dietètica i Psicologia. En el primer any de funcionament en el nou edifici, aquest servei de la Fundació Universitària del Bages va realitzar gairebé 21.595 visites i exploracions, a les quals cal sumar les 1.598 fetes a escolars en el marc del Programa de Detecció Precoç de Problemes de Salut.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Clínica Universitària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.