UManresa fa una prova pilot al Lab 0_6 amb la proposta Nadal de ciència

18 de desembre de 2015  Els estudis d’Educació Infantil d’UManresa posaran en marxa el proper mes de gener el Lab 0_6, un espai concebut perquè els infants d’entre 0 i 6 anys s’acostin a la ciència de forma natural i per promoure la investigació i la recerca aplicada al món de la docència pel que fa a l’educació científica a les primeres edats.

Ubicat a l’edifici FUB2 (Avinguda de les Bases, 1), el Lab 0_6 oferirà una primera activitat oberta al públic durant les festes de Nadal. ‘Viu un Nadal de ciència’ funcionarà del 28 al 31 de desembre de les 10h a les 13h. Els infants, que han d’anar acompanyats d’un adult, podran accedir a aquest espai per jugar amb totes les propostes de descoberta que acull el Lab. L’entrada costarà tres euros.

Fub_lab0-6_29 Fub_lab0-6_76

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.