Àngels paredes parlarà de l’aprenentatge continuat dins l’empresa a la FUB

10 de març de 2014  El canvi constant s’ha instal·lat en la nostra societat i també en el món del treball. Com adaptar-s’hi i com convertir l’aprenentatge continu en una competència professional serà l’eix de la conferència que oferirà Àngels Paredes, el dia 13 de març, a la Fundació Universitària del Bages (FUB).

Àngels Paredes és llicenciada en Psicologia, fundadora de ‘Entrenadores de talento’, consultora per al desenvolupament de persones i organitzacions i coach. Durant quinze anys, la seva trajectòria professional va estar lligada a la Universitat Oberta de Catalunya i a l’Hospital Clínic de Barcelona, on era responsable de la gestió dels recursos humans. En l’actualitat dirigeix el postgrau ‘Desenvolupament del talent a les organizacions’ d’IL·3-UB.

Durant la seva conferència, Paredes es referirà a la complexitat, a la incorporació de noves eines i nous sistemes a les organitzacions. També parlarà de l’aprenentatge continu com una de les competències professionals imprescindibles avui i dels nous camins per a l’aprenentatge.

La conferència, que començarà a dos quarts de set de la tarda, forma part del cicle ‘Talent i noves organitzacions’, que organitzen els estudis d’Empresa de la FUB. La xerrada està oberta al públic en general.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, General i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.