La FUB i Expert Juanola Photomaton signen un conveni de col·laboració

13 de gener de 2016  La Fundació Universitària del Bages i l’empresa manresana Expert Juanola Photomaton han signat un conveni de col·laboració. El conveni, de cinc anys de durada, representarà avantatges econòmics en forma de descomptes per a la comunitat universitària, així com condicions especials en el servei de reparació d’Expert Juanola Photomaton. De la seva banda, la Fundació Universitària del Bages permetrà fer difusió de l’empresa als espais del campus i la incorporarà a les empreses proveïdores de producte.

El conveni l’han signat el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, i el gerent d’Expert Juanola Photomaton, Llorenç Juanola.

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.