La FUB presenta la seva oferta d’estudis al Saló de l’Ensenyament

12 de març de 2014    Un any més, la Fundació Universitària del Bages (FUB) és present al Saló de l’Ensenyament per donar a conèixer la seva oferta d’estudis entre els estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius que passen per aquest certamen, que enguany celebra la vint-i-cinquena edició. En un estand compartit amb el Campus Manresa, la FUB presenta els estudis de grau d’Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, Educació Infantil i Gestió d’Empreses. Una de les novetats de la presència de la FUB al Saló de l’Ensenyament és que ha incrementat la presencia de professorat a l’estand  per reforçar la part d’orientació tant als futurs estudiants com a les seves famílies.

El Saló de l’Ensenyament té lloc a les instal·lacions de Fira de Barcelona des d’aquest dimecres, 12 de març fins diumenge 16.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.