UManresa posa en marxa una pàgina web per facilitar l’accés a l’allotjament de l’alumnat universitari

8 de febrer de 2016   Una nova pàgina web dedicada a l’allotjament facilitarà a l’alumnat universitari d’UManresa accedir a les diferents opcions d’habitatge existents a la ciutat. El nou lloc web s’ha creat amb la finalitat bàsica de posar en contacte persones i immobiliàries que ofereixen pisos o habitacions amb universitaris que necessitin un lloc en el qual allotjar-se durant el seu període d’estudis. A més, pretén que alumnes amb habitacions disponibles puguin entrar en contacte directament, a través d’un fòrum, amb altres alumnes en recerca d’allotjament. A més del fòrum, la nova pàgina web ofereix informació sobre la residència universitària, els hotels i altres allotjaments de la ciutat, com l’Alberg de Joventut del Carme. També inclou un apartat d’informació de les immobiliàries que hi ha a la ciutat.

compartirpis UMANRESA_II_13

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.