UManresa reuneix més de 80 persones en el primer Aplec de recerca dels campus Manresa i Vic de la UVic-UCC

23 de febrer de 2016   Responsables i membres dels diferents grups de recerca dels campus Manresa i Vic de la UVic-UCC participen aquest dimecres, 23 de febrer, en la primer edició de l’Aplec de Recerca UVic-UCC. Aquesta jornada de treball té com a finalitat posar en comú i donar a conèixer les línies de treball en matèria de recerca i investigació que s’estan desenvolupant als dos campus universitaris. L’objectiu del Vicerector de Recerca i Professorat de la UVic, Jordi Villà, i del Director de Recerca i Innovació d’UManresa, Xavier Gironès, és celebrar aquest tipus de trobada periòdicament, tant a Manresa com a Vic, amb la finalitat que els equips de recerca coneguin els treballs que realitzen altres investigadors de la universitat. El primer Aplec ha comptat amb la presència del rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, i del vicerector i director general de la FUBages, Valentí Martínez.

DSC_0267 DSC_0271 DSC_0298 DSC_0305

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Recerca i innovació, UVic-UCC i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.