Pau Güell s’incorpora com a nou gerent de la Fundació Universitària del Bages

24 de febrer de 2016   Pau Güell (Barcelona, 1980) s’ha incorporat aquest mes de febrer a la Fundació Universitària del Bages com a nou gerent de la institució universitària. Güell substitueix en el càrrec a Miquel Rodríguez Planas, que va deixar la FUB el passat mes de desembre. El nou gerent és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona, postgraduat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA a la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra. Güell tindrà responsabilitats sobre les àrees economicofinancera, d’infraestructures i serveis i de sistemes d’informació.

Professionalment ha treballat als centres de depilació làser Pelostop, on ha exercit com a director financer, director administratiu financer i comptable sènior. Anteriorment havia estat auditor a la consultoria i auditoria Lavínia.

SONY DSC

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.