FUB i Kursaal renoven el conveni que garanteix l’ús de la sala gran per a les cerimònies de graduació universitàries i la formació d’idiomes a l’equip del teatre

Manresa, 26 de febrer de 2016   La Fundació Universitària del Bages i Manresana d’Equipaments Escènics, encarregada de la gestió, entre d’altres, del Teatre Kursaal de Manresa, han renovat aquest divendres, 26 de febrer, el conveni de col·laboració que signen anualment. L’acord preveu que la FUBages utilitzarà la sala gran del teatre per a la celebració de les cerimònies de graduació dels titulats universitaris. La renovació de l’acord també contempla que la institució universitària pugui fer servir puntualment tant aquesta mateixa sala com la sala petita per a la realització d’altres activitats.

Com a contrapartida a l’ús de les instal·lacions del teatre, el conveni contempla que Manresana d’Equipaments Escènics continuï aprofitant el Servei d’Idiomes de la FUB, tant amb cursos in-company per al seu equip professional com oferint-los la possibilitat d’incorporar-se a l’oferta anual d’idiomes.

La signatura de l’acord ha anat a càrrec del director general de la FUB, Valentí Martínez, i del gerent de Manresana d’Equipaments Escènics, Jordi Basomba.

La renovació de l’acord confirma les bones relacions entre el Teatre Kursaal i la institució universitària. Unes relacions que es concreten, a més de en l’ús dels espais escènics del teatre per part de la FUB, en la difusió de la programació d’espectacles entre la comunitat universitària i la incorporació d’alumnes universitaris que fan de voluntaris culturals al teatre.

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.