UManresa es mostra als potencials alumnes francesos en les segones portes obertes adreçades a aquest col•lectiu

Manresa, 27 de febrer de 2016   UManresa ha acollit aquest divendres i dissabte les jornades de portes obertes adreçades al col·lectiu francès. 190 persones han aprofitat aquestes dues jornades per conèixer les instal·lacions universitàries de la capital del Bages. D’aquestes prop de 200 persones, 65 eren potencials alumnes, principalment interessats en les titulacions de Fisioteràpia i Logopèdia. Els aspectes més ben valorats pels visitants han estat els espais de simulació i les aules teoricopràctiques de la Clínica Universitària (CU+). Una vintena de persones, entre alumnes, professorats i personal de serveis han atès els visitants en la que ha estat la segona edició de les portes obertes adreçades a la comunitat francesa, a la qual pertanyen bona part dels 259 alumnes internacionals que estudien en aquests moments a UManresa.

La propera jornada de portes obertes a la institució universitària manresana serà el proper 9 d’abril. En aquesta ocasió també es preveurà una atenció específica adreçada a les persones d’origen francès que es desplacin a Manresa per conèixer UManresa.

SONY DSC

Famílies franceses a les Jornades de portes obertes d’UManresa

SONY DSC

Famílies franceses a les Jornades de portes obertes d’UManresa

SONY DSC

Famílies franceses a les Jornades de portes obertes d’UManresa

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.