150 alumnes d’institut escolten els consells de Bruno Oro per reinventar-se en la segona edició de l’ADE Day d’UManresa

Dijous, 3 de març de 2016   150 alumnes de segon de batxillerat de vuit instituts de secundària de la comarca del Bages han participat aquest dijous, 3 de març, en la segona edició de l’ADE Day, una jornada, destinada a donar a conèixer els estudis d’Administració i Direcció d’Empreses d’UManresa. La cloenda de la jornada, que ha inclòs tallers de simulació i xerrades, ha anat a càrrec del cantat i actor Bruno Oro, que ha explicat als joves com reinventar-se professionalment. Des de la seva pròpia experiència, Oro ha reconegut als joves que el seu èxit com a actor és resultat del fracàs de no haver pogut estudiar biologia, tal com pretenia. Els ha parlat de la importància de no tenir por del fracàs i de construir l’èxit a partir d’una suma de fracassos, de la necessitat de tenir una actitud personal decidida, de treballar des de l’admiració cap als altres i no des de l’enveja i d’estar preparats per a la crítica. L’actor, que recentment ha deixat la seva feina al programa Polònia per iniciar nous projectes personals, ha parlat de la necessitat que la feina que es fa sigui motivadora i divertida i ha assegurat que és possible reinventar-se i tornar a començar.

Durant la xerrada, Bruno Oro ha respost les preguntes dels estudiants d’institut i les del director del diari Regió7, Marc Marcè, que ha fet la presentació del convidat, a més de participar en un dels tallers de simulació organitzats en el marc de les activitats de l’ADE Day.

A més dels tallers de simulació, l’ADE Day ha inclòs tres xerrades sobre els punts forts i febles de la nova Catalunya, a càrrec del professor dels estudis i responsable d’intercanvis del grau en ADE, Jordi Franch; sobre casos d’èxit d’estratègies de marca, a càrrec del professor col·laborador i expert consultor en estratègia empresarial, Francesc Rufas; i sobre l’experiència de Gerard Garreta, un exalumne dels estudis d’Empresa d’UManresa, que ha posat en marxa una granja d’ous ecològics a Puigcerdà.

L’ADE Day és una activitat organitzada pels estudis d’Administració i Direcció d’Empreses d’UManresa. El seu objectiu és oferir als estudiants de batxillerat i CFGS l’oportunitat de viure un matí com a alumnes universitaris i conèixer de primera mà les característiques diferencials dels estudis d’ADE a Manresa. La proposta d’UManresa prioritza l’aplicabilitat pràctica dels continguts formatius, amb l’ús de metodologies didàctiques com la simulació o la presència destacada de professionals en actiu entre el professorat. També fa un èmfasi especial en la preparació lingüística dels estudiants, que poden aprendre fins a dos idiomes estrangers diferents durant el grau i en la connexió entre teoria i pràctica, amb pràctiques becades a empreses durant els dos darrers cursos.

DSC_0622 DSC_0709 DSC_0715 DSC_0724

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.