La Setmana Saludable d’UManresa mobilitza 250 persones de la comunitat universitària

Manresa, 8 d’abril de 2016   Unes 250 persones han participat des de dilluns fins aquest divendres en una nova edició de la Setmana de la Universitat Saludable, una iniciativa impulsada amb el principal objectiu de promoure els hàbits de vida saludables entre tota la comunitat universitària.

Fins aquest divendres s’han dut a terme una vintena de propostes relacionades amb l’activitat física i l’alimentació. Les activitats de més èxit han estat els tallers de sucs i batuts i de fast food saludable, les màster class d’estils dance i zumba, el torneig de futbol sala al Centre Penitenciari Lledoners i el càlcul de l’Index de Massa Corporal, pel qual han passat 68 persones.

Abraçades2 DSC_0069

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de FUB Saludable, General i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.