UManresa rep la visita de 422 persones a la Jornada de Portes Obertes

422 persones han visitat avui UManresa en la seva jornada anual de portes obertes. D’aquestes, 151 eren estaven interessades en els estudis de grau en Infermeria, Fisioteràpia, Logopèdia, Podologia, Administració i Direcció d’Empreses, Educació Infantil i en el Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Pròtesis Dentals i la resta eren acompanyants. La Jornada de Portes Obertes ha atès també 40 possibles futurs alumnes francesos, interessats principalment en els estudis de Fisioteràpia.

Els estudis d’Educació Infantil, Infermeria i Fisioteràpia en el cas dels alumnes francesos, la doble titulació en Podologia i Fisioteràpia, així com el Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Pròtesis Dentals han estat els que han generat més interès per part dels visitants.

L’atenció al futur alumnat s’ha fet amb sessions informatives per a grups i amb atenció personalitzada. També s’han dut a terme activitats de dinamització relacionades amb els estudis, com un taller de reanimació cardiopulmonar a càrrec d’alumnes d’infermeria o una demostració de simulació com les que es realitzen en els estudis d’ADE. Durant la jornada de portes obertes els visitants també s’han pogut informar sobre l’oferta de màsters i postgraus i del Servei d’Idiomes i conèixer totes les instal·lacions del Campus Universitari, com la Clínica Universitària, la Biblioteca i la Residència.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.