Acord de col·laboració entre les Piscines Municipals i la Fundació Universitària del Bages

Manresa, 13 d’abril de 2016   El complex esportiu de les Piscines Municipals de Manresa i la Fundació Universitària del Bages han signat un conveni de col·laboració. L’acord estableix avantatges econòmics per a la comunitat universitària en l’import de la quota del complex esportiu i descomptes en els serveis de podologia, logopèdia, fisioteràpia, dietètica i nutrició, psicologia i la Unitat de salut i esport de la Clínica Universitària per al personal i abonats de les Piscines municipals. L’acord de col·laboració l’han signat Josep Ros, en representació de les Piscines Municipals, i Teresa Solé, directora de la Clínica Universitària, en representació de la Fundació Universitària del Bages.

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.