UManresa assessorarà i formarà autònoms dins del programa Consolida’t de la Generalitat

Manresa, 15 d’abril de 2016   La direcció de Recerca i Innovació d’UManresa col·labora per segon any consecutiu en el programa Consolida’t, subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. Aquest programa té com a principal objectiu la formació i l’assessorament personalitzat d’emprenedors autònoms que vulguin consolidar la seva idea de negoci. Com a entitat col·laboradora de la Generalitat, professorat dels estudis d’ADE UManresa es farà càrrec de les píndoles formatives i de l’assessorament personalitzat dels beneficiaris del programa. En la passada edició, UManresa va assessorar i formar 18 emprenedors. Per aquest any s’han convocat 36 places. La presentació de la nova edició de Consolida’t a Manresa es farà el proper 22 d’abril, a les quatre de la tarda.

Consolida’t és un programa gratuït que inclou cinc sessions d’assessorament individualitzat en gestió del negoci, formació en anàlisi del compte de resultats i gestió de tresoreria i un itinerari formatiu personalitzat i adaptat a les necessitats concretes de cada autònom en matèria de gestió econòmica, aspectes jurídics, gestió documental, comercial i atenció al client, gestió del temps, comunicació, networking i coworking. El programa s’iniciarà el mes de maig amb les activitats formatives i és previst que finalitzi el mes de novembre.

El programa s’adreça a persones treballadores autònomes que portin més de 6 mesos d’activitat, Treballadors Autònoms Econòmicament Dependents, autònoms que hagin cessat la seva activitat i vulguin impulsar un nou projecte i treballadors autònoms societaris integrats en una societat civil privada, una comunitat de béns o una societat limitada sempre que no tingui més de quatre persones contractades ni una facturació superior a 500.000 euros.

El programa Consolida’t forma part del projecte Catalunya Emprèn, que dóna suport a l’enfortiment, la consolidació i la reinvenció del treball autònom.

SONY DSC

SONY DSC

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.