La Unitat de la Veu de la Clínica Universitària explorarà la veu d’alumnes de Manresa Teatre Musical

Manresa, 18 d’abril de 2016   Tots els alumnes adults de Manresa Teatre Musical (MTM) podran beneficiar-se d’una exploració de cribatge de veu a la Unitat de la Veu de la Clínica Universitària (CU+) de la Fundació Universitària del Bages. MTM i la CU+ han signat un conveni de col·laboració que contempla que alumnes de l’entitat puguin sotmetre’s a aquest cribatge, que inclou un qüestionari de salut vocal, una valoració acústica dins la cabina de veu i una valoració perceptiva de la veu i del gest vocal. Després de l’exploració, tots els que s’hi hagin sotmès, rebran un informe dels resultats i tot un seguit d’orientacions a seguir, en el cas que sigui necessari. La signatura del conveni s’ha fet aquest divendres, 15 d’abril, i l’han subscrit la directora de la CU+, Teresa Solé, i David Bacardit, codirector de MTM.

Les exploracions aniran a càrrec de les logopedes de la Unitat de la Veu Asumpció Linares i Núria Carmona. A més de logopeda, Linares és llicenciada en pedagogia de la Música, postgrau en Intervenció Logopèdica en els Trastorns de la Veu, cantant lírica i professora del Grau de Logopèdia a UManresa. A més del títol de Logopèdia, Carmona també és diplomada en Magisteri amb l’especialitat d’audició i llenguatge i postgrau en intervenció logopèdica en els trastorns de la veu.

A més d’aquestes exploracions especialitzades, la CU+ oferirà a tots els alumnes de l’entitat un descompte del 20% en els serveis de Logopèdia, Podologia, Fisioteràpia, Dietètica i Psicologia. De la seva banda, Manresa Teatre Musical es compromet a difondre la Unitat de la Veu i les activitats que aquesta organitzi entre els seus alumnes.

La Unitat de la Veu de la Clínica Universitària va adreçada a persones que fan un ús intensiu de la veu, tant parlada com cantada. Amb unes instal·lacions específiques, la unitat està integrada per un equip multidisciplinari de professionals que poden valorar i diagnosticar problemes relacionats amb la veu, plantejar-ne el tractament més adequat i treballar en la reeducació, la formació i la prevenció.

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Clínica Universitària, Logopèdia i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.