Segona edició de les jornades d’UManresa per ajudar joves de CFGX i de Batxillerat a preparar la selectivitat

Manresa, 26 d’abril de 2016  Quines són les millors actituds, els comportaments i les rutines per superar amb èxit l’examen de Selectivitat? Quines postures i quins estiraments poden ajudar a estudiar millor? Què cal tenir en compte el dia de l’examen? Aquests són alguns dels temes que es tractaran en les Jornades de recursos i tècniques per superar l’examen de la Selectivitat que ha organitzat UManresa per als dies 11 i 12 de maig. Aquesta és la segona vegada que la institució universitària prepara una activitat per a joves que han de passar aquesta decisiva prova per al seu futur universitari. A diferència de l’any anterior, que es va desenvolupar en una matinal de dissabte, en aquesta ocasió s’ha optat per dedicar-hi dues tardes, de les 16.30h fins a les 19h. La jornada és gratuïta i per assistir-hi és imprescindible inscriure-s’hi prèviament. Les places per participar-hi són limitades. En la primera edició hi van participar una trentena de joves.

Les jornades s’adrecen exclusivament a alumnes de segon curs de batxillerat o a aquells que, procedents d’un Cicle Formatiu de Grau Superior, hagin de superar la selectivitat per accedir a la universitat. L’objectiu d’aquesta activitat és ajudar aquests joves a estar ben preparats el dia de l’examen, tant des del punt de vista de l’estudi, com pel que fa a la preparació física i mental.

Les jornades de preparació de la selectivitat formen part de les activitats que organitza UManresa per donar suport a joves de batxillerat i de CFGS que han de superar les proves de selectivitat. Anteriorment, la institució universitària havia programat cursos per a la preparació de futurs estudiants d’educació infantil i primària que havien de superar una Prova d’Aptitud Personal per accedir a aquests estudis.

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.