Xavier Costa explica la construcció de la marca Lékué a alumnes de batxillerat a UManresa

Dimecres, 27 d’abril de 2016   El director general de Lékué, Xavier Costa, ha estat el protagonista de la darrera de les conferències adreçades a alumnes de batxillerat que organitza el Grup de Professors d’Economia de Batxillerat de la Catalunya Central. Amb la sala d’actes de la Fundació Universitària del Bages plena d’estudiants, Costa va explicar el passat 15 d’abril com fa onze anys va adquirir l’empresa i com l’ha transformat en una marca potent especialitzada en el disseny de productes per cuinar fàcil i sa.

El Grup de professors d’Economia de Batxillerat de la Catalunya Central aplega professors d’instituts i centres de secundària de les comarques del Bages, Solsonès, Berguedà i Osona. A més de la conferència de Xavier Costa, més de 200 joves de batxillerat van poder escoltar Xavier Sala Martin, que el passat mes de novembre va presentar el seu llibre ‘Economia en colors’ dins el cicle organitzat per aquest col·lectiu. La Fundació Universitària del Bages col·labora amb el grup de professors cedint les instal·lacions per a les seves activitats.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.