220 infants juguen i experimenten amb les propostes de la V Fira d’Experimentació per a nens i nenes de 0 a 6 anys

Manresa, 7 de maig de 2016   220 nens i nenes han estrenat aquest dissabte la nova ubicació de la Fira d’Experimentació per a infants de 0 a 6 anys que organitzen els estudis d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials del campus Manresa de la UVic-UCC. El pati de l’Escorxador ha estat l’escenari d’aquesta nova edició que enguany, a més d’estrenar espai ha inclòs una prova pilot en forma de premi per reconèixer propostes d’educació científica adreçades a nens i nenes d’educació infantil i cicle inicial de primària que hagin estat elaborades per mestres d’escoles i llars d’infants del Bages.

La Fira d’Experimentació té com a objectius oferir una activitat infantil a la ciutadania, contribuir a la dinamització del món educatiu del territori i que els estudiants d’Educació Infantil posin a prova les propostes que elaboren en l’assignatura Didàctica de Coneixement del Medi. En aquesta edició hi ha participat 50 alumnes, que han elaborat una vintena de propostes relacionades amb la ciència. A la fira també s’hi han presentant les propostes dels equips de mestres que participen en la prova pilot del premi ‘La ciència i els infants’ i algunes de les que formen part del Lab 0_6, un espai permanent que els estudis d’Educació Infantil d’UManresa van posar en marxa el mes de gener per promoure l’educació científica a les primeres edats, la formació del professorat interessat a potenciar aquest àmbit a les aules i la investigació científica a l’entorn de l’aprenentatge de la ciència a la infància.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.