El Campus Manresa del Centre Internacional de Formació contínua postgradua els 260 alumnes de la promoció 2015-2016

Manresa, 23 de juny de 2016   El Campus Manresa del Centre Internacional de Formació Contínua de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) celebrarà el dia 29 de juny, a les 18.30h, l’acte de Postgraduació de la promoció 2015-2016, una  cerimònia pensada per reconèixer els professionals que aposten per la formació continuada. Aquesta promoció està formada per 260 persones, de les quals 165 han seguit algun dels 8 màsters que s’han impartit i 95 han ampliat la seva formació en 7 postgraus. La major part dels alumnes, 165, han seguit programes de ciències de la salut. La resta, 95, han fet formació relacionada amb l’àmbit empresarial. La cerimònia reconeix també l’alumnat del programa FUB+GRAN, adreçat a majors de 55 anys, i en el qual enguany hi han pres part 58 persones. La lliçó de comiat adreçada als postgraduats anirà a càrrec del físic, divulgador científic i creador d’experiments, Dani Jiménez.

Jiménez, que és llicenciat en ciències físiques i que s’ha especialitzat en l’ús dels experiments com a eina d’aprenentatge és autor dels llibres ‘Ciència a un euro’, ‘Ciència a dos euros’ i ‘Per què alguns pebrots piquen i altres no?’. Actualment és el director de CreaCiència-Experimentàlia, presenta el programa ‘Dinàmics’ del Canal Súper3 i col·labora amb Catalunya Ràdio i la revista Muy Interesante. La lliçó de comiat que pronunciarà durant l’acte duu per títol ‘La fórmula química del talent’.

De la programació d’aquest curs 2015-2016, destaquen la impartició de la primera edició del Màster en Emergències Extrahospitalàries a Mallorca, que han seguit 26 alumnes i que ha acostat aquesta formació especialitzada als professionals sanitaris de les Illes Balears. Una altra de les novetats de l’oferta d’aquest curs ha estat el primer Postgrau de Lideratge i desenvolupament directiu a la Unió Catalana d’Hospitals, que ha aplegat 30 alumnes.

Novetats per al curs 2016-2017

El Centre Internacional de Formació Contínua d’UManresa continuarà apostant durant el curs 2016-2017 per implantar una oferta que doni resposta a les necessitats formatives dels professionals, amb màsters i postgraus amb programació modular que facilitin itineraris de formació a la carta. En total s’han programat 15 títols de Màster i 16 de Postgrau, entre els quals destaca el primer Màster Universitari en Metodologia de la Simulació que s’impartirà a tot l’Estat Espanyol.

Pel que fa a continguts, s’amplia el nombre de programes en els àmbits d’especialització de la institució universitària: salut, empresa i educació. Les principals novetats són el Màster en Atenció integral al pacient en l’àmbit quirúrgic, un Màster en cirurgia podològica de l’avantpeu, un Postgrau en Disfàgia Orofaríngia, un Màster en Neuroeducació o un Postgrau en Direcció i gestió d’empreses ecològiques. També s’ha programat un nou Postgrau en gestió de fundacions i associacions que comptarà amb un programa de beques patrocinat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes. En total està previst atorgar 10 beques de 1.250 euros cadascuna.

Més de 1.000 alumnes de formació continuada

A més dels 26 alumnes de màsters i postgraus, durant el curs 2015-2016, el Centre Internacional de Formació Contínua ha impartit 70 cursos, pels quals han passat 1.158 alumnes.

SONY DSC

Acte de lliurament de diplomes de l’edició 2014-2015

SONY DSC

Alumnes del màster d’emergències extrahospitalàries

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Centre Internacional de Formació Contínua, General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.