Dani Jiménez sorprèn amb una espectacular explicació de la fórmula del talent a través d’experiments a l’acte de postgraduació d’UManresa

Manresa, 29 de juny de 2016   La fórmula del talent és una combinació d’actituds, com la confiança, l’esforç i la passió; de competències, com el coneixement, les habilitats i els valors; i de potències com la col·laboració i la innovació. Dani Jiménez, físic i divulgador científic, ha utilitzat diferents experiments per explicar tots aquests ingredients durant l’acte de Postgraduació de la promoció 2015-2016 del Centre Internacional de Formació Contínua d’UManresa. Per a la realització dels experiments ha comptat amb la col·laboració d’alguns dels més de 200 assistents a l’acte que, han vist, per exemple, com implosionava un bidó.

Durant la cerimònia, tant el vicerector del Campus Manresa de la UVic-UCC, Valentí Martínez, com el vicerector de Relacions Internacionals i Formació Contínua de la UVic-UCC, Joan Masnou, han reconegut l’esforç de les 260 persones que han seguit programes de màster i postgrau durant el curs 2015-2016 a UManresa. La cerimònia ha reconegut també l’alumnat del programa FUB+GRAN, adreçat a majors de 55 anys, i en el qual enguany hi han pres part 58 persones.

DSC_0403 DSC_0461

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Centre Internacional de Formació Contínua i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.