Gay de Liébana apadrina la segona promoció del MBA de la UVic-UCC

Manresa, 8 de juliol de 2016   L’economista José Maria Gay de Liébana ha fet de padrí dels 21 alumnes de la segona promoció del Màster en Direcció i Administració d’Empreses (MBA) de la UVic-UCC, un programa enfocat a donar resposta a les necessitats formatives dels directius de les PIMES. En la seva lliçó de comiat, titulada ‘Retos económicos del nuevo Gobierno de España’, el padrí d’aquesta promoció ha parlat dels desequilibris macroeconòmics entre Espanya i Catalunya. Segons Gay de Liébana, els nous màsters han d’estar al corrent de la realitat a la qual s’hauran d’enfrontar, ja que només ells ‘amb el seu bagatge intel·lectual i cultural, podran contribuir a modificar la situació macroeconòmica actual’. Per al padrí de la promoció fer un MBA ‘sempre és recomanable per actualitzar-se, refrescar coneixements i compartir experiències. No només és una formació teòrica, dóna idees i frescor’. A més ha recomanat als alumnes que mirin ‘el món i detectin els nous tipus de negocis, perquè el món evoluciona. Pensar en el mercat de la gent jove, però sobretot de la gent gran perquè cada cop n’hi haurà més i necessitarà un servei. El futur va per aquí’.

L’acte d’apadrinament s’ha fet aquest divendres al campus Manresa de la UVic-UCC i ha comptat amb l’assistència de diferents autoritats acadèmiques de la universitat: el degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació, Xavier Ferràs, el vicerector de Relacions Internacionals i Formació Contínua, Joan Masnou, el vicerector del Campus Manresa, Valentí Martínez, i el director dels estudis d’ADE d’UManresa, Jordi Conca.

En la seva segona edició, el programa en MBA ha incorporat activitats de team building, i un software informàtic de gamificació per simular accions de direcció estratègica. L’alumnat ha pogut escoltar les classes magistrals que han ofert el periodista Martí Saballs, el president de Nae, Ginés Alarcón i del padrí de la promoció, José Maria Gay de Liébana. El programa  ha inclòs també una sessió d’entorn macroeconòmic impartida pel doctor en Economia, Jordi Franch, i sessions de fiscalitat a càrrec del professor dels estudis d’ADE d’UManresa, Jordi Rojas.

Aquesta segona edició ha ofert als alumnes, la possibilitat de participar en un curs intensiu de Global Strategy de la University of San Diego School of Business i estades a la Córdoba Management School de la Universidad Blas Pascal d’Argentina. Aquestes propostes es faran extensives a l’alumnat de la tercera edició del MBA, que s’impartirà entre els mesos d’octubre de 2016 i el juliol de 2017.

El programa de la tercera edició està format per 6 mòduls més un projecte de final de màster que han de presentar tots els alumnes. En els mòduls es treballen temes com la direcció estratègica, la direcció de màrqueting, administració i finances, direcció de persones, direcció d’operacions i qualitat i habilitats directives.

L’objectiu del MBA és formar professionals competitius en els mercats tant local com global i amb una visió interactiva, multidisciplinària i en canvi constant de la realitat empresarial. La formació s’orienta a la capacitació dels màsters per al lideratge de nous projectes i per a l’assumpció de nous reptes amb creativitat, iniciativa i amb una clara orientació a l’acció. També es pretén que es converteixin en inductors del creixement empresarial, professional i personal i que adquireixin i desenvolupin habilitats directives de lideratge, comunicació, presa de decisions i innovació.

Gay_Liébana Grup_MBA

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Centre Internacional de Formació Contínua, UVic-UCC i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.