El rector de la UOC, Josep A. Planell, visita la FUB

25 de març de 2014 l Dr. Josep A. Planell Estany, rector de la Universitat Oberta de Catalunya, ha visitat la Fundació Universitària del Bages (FUB), avui, 25 de març de 2014. La trobada ha permès mantenir una breu reunió amb membres del patronat i de l’equip directiu del centre i fer un recorregut pels dos edificis del campus FUB: el principal i, amb més detall, el de la Clínica Universitària (CU+). També ha signat al llibre d’honor de la fundació.

Planell ha subratllat la qualitat i el potencial de les instal·lacions de la FUB, especialment pel que fa als equips de simulació clínica de la CU+, essencials per a la formació dels professionals de la salut, i s’ha mostrat ben predisposat a trobar vies de col·laboració entre les dues institucions universitàries.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Clínica Universitària, General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.