Els alumnes del programa UniversiMÉS es troben per primera vegada amb els coordinadors i professors

Manresa, 28 de juliol de 2016. – Els 21 alumnes d’UniversiMËS s’han trobat aquest dijous, per primer cop, amb els coordinadors i professors d’aquest programa formatiu. UNIVERSI+ s’adreça a persones amb discapacitat intel·lectual i s’iniciarà a partir del mes de d’octubre. Aquesta és una iniciativa pionera a l’Estat espanyol que ha estat possible gràcies a la col·laboració entre UManresa-FUB, AMPANS, CX i BBVA per fer accessible la universitat a aquestes persones. En la trobada d’aquest dijous, els futurs alumnes del programa han entrat en contacte entre ells per primer cop des que s’ha culminat el procés de selecció i han pogut conèixer el professorat dels tres mòduls que s’impartiran: art i expressió artística, economia i vida quotidiana i entendre el món. Durant la trobada, les coordinadores del programa, Laia Cladellas i Cristina Llohis, els han explicat el funcionament del curs i com es desenvoluparà.

La finalitat d’aquest programa és que les persones amb discapacitat intel·lectual puguin participar de la vida universitària en un pas més cap a la normalització i la plena inclusió als entorns comunitaris. Tots els continguts que s’impartiran a l’UniversiMÉS estan enfocats a l’ampliació de coneixements i informació útil i aplicable en el dia a dia dels alumnes. A banda de poder accedir i ampliar coneixements generals, aquests alumnes podran fer ús de l’espai universitari, dels seus serveis i de les instal·lacions,  com a alumnes de la universitat.

UniversiMÉS

UniversiMÉS

UniversiMÉS

UniversiMÉS

UniversiMÉS

UniversiMÉS

UniversiMÉS

UniversiMÉS

UniversiMÉS

UniversiMÉS

UniversiMÉS

UniversiMÉS

UniversiMÉS

UniversiMÉS

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.