El Lab 0_6 proposa un Campus Científic per a infants de 3 a 8 anys del 5 al 9 de setembre

Manresa, 22 d’agost de 2016.- ‘Enganxa’t a la ciència’ és la proposta que ha preparat el Lab 0_6 per a nens i nenes de 3 a 8 anys per a la setmana del 5 al 9 de setembre, just abans que s’incorporin a l’activitat escolar. Es tracta d’un campus científic que pretén cultivar la curiositat dels nens i nenes per la ciència i provocar que es facin preguntes i que s’emocionin amb l’experimentació científica a partir de les propostes del Lab 0_6, el centre de descoberta, recerca i documentació sobre l’educació científica a les primeres edats que van posar en marxa el passat mes de gener els estudis d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials del Campus Manresa de la UVic-UCC. ‘Enganxa’t a la ciència’ vol afavorir un lleure infantil que sigui alhora educatiu i que combini joc i diversió amb aprenentatge.

Durant el casal, els infants podran plantejar-se, entre d’altres, preguntes com la informació que es pot obtenir a partir d’un rastre, qui ha fet els forats que trobem a la natura o anticipar-se a la trajectòria o el recorregut que farà un objecte. Totes les activitats seran dirigides pels educadors del Lab 0_6.

Amb el campus científic, els estudis d’Educació Infantil donen continuïtat a l’activitat del  Lab 0_6 adreçada als infants, que es va iniciar amb el Nadal de Ciència, va continuar amb l’obertura de l’espai per Setmana Santa i que aquest estiu  ha estat, per primera vegada,  la seu del campus infantil que organitza cada estiu la institució universitària i en el qual aquest any hi han participat 37 nens i nenes. A més, durant el període escolar, el Lab va rebre la visita d’infants d’escoles d’arreu de Catalunya.

El campus científic funcionarà de les 9h a les 14h i inclourà un esmorzar saludable a mig matí per a tots els infants. Les places per participar-hi són limitades i s’han de fer en aquest enllaç de la pàgina web institucional.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.