140 estudiants francesos comencen dues setmanes d’adaptació a la vida universitària i a les classes a UManresa

Manresa, 5 de setembre de 2016.- 140 joves francesos participen des d’aquest dilluns, 5 de setembre, en les jornades d’adaptació a la vida universitària i a les classes a UManresa. Es tracta d’estudiants que s’incorporaran a les aules per fer el primer curs de logopèdia, de fisioteràpia o de podologia a partir del dia 19 de setembre i que durant dues setmanes seguiran classes de català i de castellà i classes bàsiques relacionades amb els seus estudis. L’objectiu d’aquestes jornades és que, quan comenci el curs, els alumnes francesos s’adaptin amb més facilitat al seguiment de les classes, tant pel que fa al coneixement de la llengua com pel que fa a continguts específics bàsics de les matèries que hauran d’estudiar.

Aquesta és la tercera edició d’aquestes jornades, que enguany incorporaran el suport d’una sociòloga que treballarà la integració dels joves francesos a la vida universitària i ciutadana. A més, per al dia 29 de setembre s’ha organitzat una fira per donar a conèixer entre tots els universitaris entitats culturals i esportives del territori a les quals es podrien afegir.

Aquests nous estudiants se sumen als 200 alumnes francesos que estudien a UManresa, la majoria d’ells el grau en fisioteràpia.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.