UManresa acull una exposició sobre la contribució històrica de les dones al món de l’empresa

Manresa, 11 d’octubre de 2016.- El vestíbul de l’edifici principal de la Fundació Universitària del Bages acull fins al dia 23 d’octubre l’exposició de l’Institut Català de les Dones titulada ‘Dones d’empresa’. Aquesta exposició vol contribuir a fer visibles les aportacions històriques de les dones a l’activitat empresarial de Catalunya i donar a conèixer la seva aportació a l’enriquiment de l’activitat econòmica del país.

L’exposició s’emmarca en el programa transversal d’activitats organitzat per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya titulat ‘Altres mirades possibles: (Re)pensar des d’una perspectiva de gènere’. Les activitats programades al campus Manresa també inclouran una conferència sobre contes coeducatius i una altra exposició dedicada a dones científiques.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.