Oriol Junqueras diu a UManresa que la capacitat futura del país depèn del paper del sistema educatiu i universitari

Manresa, 13 d’octubre de 2016.- El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha inaugurat el curs 2016-2017 dels estudis d’ADE de la Facultat de Ciències Socials del campus Manresa de la UVic-UCC. En la seva conferència, titulada ‘Estructura econòmica de Catalunya: perspectiva històrica’, Junqueras ha assegurat que la capacitat i competitivitat futura del país dependrà del bon funcionament del sistema educatiu i universitari, així com de la reducció de costos energètics, del transport o dels costos financers.

Malgrat totes les dificultats, ha dit, l’economia catalana creix i ho fa més el doble que el creixement mitjà de la zona euro. També s’ha referit a la importància del coneixement de llengües i ha situat com un avantatge competitiu el bilingüisme de la societat catalana. En aquest sentit ha afirmat que ‘serem més rics culturalment i econòmicament  si les generacions futures de catalans, a més d’aquestes dues llengües, en parlen dues més d’estrangeres.

DSC_0485 DSC_0491 DSC_0503 DSC_0512 DSC_0523

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.