Més donacions que l’any passat a la setena edició de la Marató Universitària de Donació de Sang

Manresa, 18 d’octubre de 2016.- 165 persones han donat sang aquest dilluns, 17 d’octubre, en la setena edició de la Marató Universitària de Donació de Sang que s’ha dut a terme al Campus, concretament a l’edifici d’UManresa i a l’EPSEM. El número de donacions és superior a les 145 de l’any anterior i encara hauria pogut créixer més si no hagués estat per l’accident que va patir la unitat mòbil del Banc de Sang que s’havia d’instal·lar davant de l’EPSEM. El vehicle, a qui se li va trencar un vidre, va estar inactiu durant tot el matí i va haver de ser substituït per un altre que només va funcionar a la tarda.

A banda d’incrementar les donacions, cal destacar també que hi va haver fins a 82 persones que donaven sang per primera vegada, la meitat del total de donants. Pel que fa al perfil d’aquests, 147 estan en la franja d’edat d’entre 18 i 24 anys i 113 són dones.

La Marató Universitària de Donació de Sang és una iniciativa del Banc de Sang i Teixits de Manresa que compta amb el suport de totes les institucions vinculades al Campus Universitari: UManresa-FUB, l’EPSEM i UOCManresa.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.