La FUB difon bons hàbits entre la comunitat universitària amb la Setmana de la Universitat Saludable

31 de març de 2014  La Fundació Universitària del Bages (FUB) celebra entre el 6 i el 13 d’abril una nova edició de la Setmana de la Universitat Saludable, un programa d’activitats destinades a promoure els hàbits de vida saludables entre la comunitat universitària. Aquesta Setmana vol donar un impuls a les accions que durant tot l’any es promouen des del programa FUB Universitat Saludable, que té com a finalitat difondre un estil de vida i uns hàbits que contribueixin a la salut i a la qualitat de vida. Segons Agustí Serra, responsable del programa ‘volem que aquesta actitud s’impregni en el dia a dia de la nostra comunitat, tant dins com fora de la universitat, perquè la nostra sigui una marca associada a la salut. Volem també que cadascun dels membres vinculats a la FUB es converteixi en promotor d’aquests hàbits’.

La Setmana de la Universitat Saludable, és per tant, una eina més per sensibilitzar, visualitzar i posar a l’abast del conjunt de la comunitat recursos per promoure la reflexió i l’adopció d’aquests hàbits de vida. Agustí Serra explica que ‘volem facilitar que la gent valori la seva situació personal pel que fa a aquesta qüestió i que passin definitivament a l’acció’.

Per aquest motiu el programa inclou des de tallers, fins a sortides i masterclas de temes tan diversos com l’ús de la bicicleta, l’elaboració de plats saludables, la pràctica d’esport, la gestió de les emocions o el creixement personal.

El programa inclou novetats com la pràctica del ciclisme o un taller de mecànica bàsica de bicicletes en col·laboració amb Mbici, una sessió d’entrenament d’iniciació al pàdel organitzat pel CUBE, classes d’abdominals hipopressius a càrrec del Vela Club de Fitness, una jornada de promoció dels castellers del Campus Universitari, ‘Els penjats del campus’ o una sessió d’iniciació al golf organitzada pel Camp de golf Oller del Mas.

Com en anteriors edicions, la Setmana de la Universitat Saludable inclou dos tallers de dietètica i nutrició, la III edició del Torneig de Pàdel Universitari i una masterclass de Zumba que es farà el dia 10 d’abril, a les escales exteriors de la FUB, a quarts de tres de la tarda.

A més, durant tota la setmana hi haurà portes obertes i accés lliure a les activitats dirigides dels gimnasos del grup CUBE, als Complexos esportius de les Piscines Municipals i de l’Ateneu Les Bases i al Vela Club de fitness.

Cliqueu aquí per accedir al programa

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.