Emprenedors i autònoms reben formació a UManresa a través de les iniciatives Consolida’t i l’Escola de tardor per a emprenedors

Manresa, 10 de novembre de 2016.- 43 persones participen des d’aquest mes de novembre en les iniciatives formatives Consolida’t i l’Escola de tardor per a emprenedors. La Direcció d’Innovació i Recerca d’UManresa participa activament en totes dues accions en col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

A l’Escola de Tardor d’Emprenedors, impulsada amb l’Ajuntament de Manresa, hi participen 19 persones. El programa inclou 10 sessions que combinen classes magistrals i tallers i activitats fora de les aules convencionals. Entre els emplaçaments on es duen a terme les sessions hi ha les Escodines,  la Cova o el refugi antiaeri de la Renaixença. El programa Consolida’t, en el qual participen 24 persones, està subvencionat pel  Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i té com a principal objectiu la formació i l’assessorament personalitzat d’emprenedors autònoms que vulguin consolidar la seva idea de negoci. Les tutories van a càrrec de professorat i professionals vinculats a UManresa, com Roger Fosas, Marc Bernadich, Antoni Viladomat i Alfons Rodríguez.

DSC_0497 DSC_0503 DSC_0509

SONY DSC

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.