La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, fa una classe als alumnes del programa UniversiMÉS

Manresa, 17 de novembre de 2017.- La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha estat aquest dijous, 17 de novembre a UManresa, per impartir una classe als alumnes del programa UniversiMÉS. Forcadell els ha explicat quina és la funció del Parlament i posteriorment s’ha sotmès a les preguntes que havien preparat els 21 alumnes del programa. Algunes de les qüestions que li han plantejat han estat relacionades amb l’aforament dels polítics, el procés d’independència, quina és la relació personal entre polítics dels diferents partits, el procediment de votació parlamentària o si li queda temps lliure per a la seva vida privada.

Després de la classe, dos alumnes del programa, acompanyats pel periodista Joan Barbé, han fet una entrevista a la presidenta del Parlament, que es publicarà properament a la revista d’Ampans.

Les impressions dels alumnes del programa han quedat recollides en el blog que elaboren ells mateixos després de cada sessió.

DSC_0901 DSC_0029 DSC_0897 DSC_0929

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.