Unió Consorci Formació i la Fundació Universitària del Bages amplien l’acord de col·laboració per treballar en la formació de professionals sanitaris i sociosanitaris

Manresa, 22 de novembre de 2016.- Unió Consorci Formació i la Fundació Universitària del Bages han renovat i ampliat els continguts del conveni de col·laboració que ambdues entitats van signar per primera vegada l’any 2014. L’objectiu de l’acord és continuar treballant de forma conjunta en el desenvolupament d’actuacions formatives, d’assessorament, jornades, congressos i conferències en l’àmbit sanitari i sociosanitari, en benefici del desenvolupament dels professionals d’aquests dos sectors. El conveni l’han subscrit la presidenta del Consell d’Administració d’Unió Consorci Formació, Helena Ris, i Valentí Martínez, com a director general de la Fundació Universitària del Bages.

El conveni, contempla entre d’altres, tres tipologies d’activitats i col·laboracions. En primer lloc, formació adreçada als àmbits de gestió transversals en el conjunt del sector salut. Això es concretarà amb l’impuls conjunt de programes de postgrau i màster, tant presencials, com semipresencials o online en format obert, així com en l’organització d’itineraris formatius en format in company o en programes de curta i mitja durada. Un segon àmbit formatiu s’adreçarà a la formació assistencial i clínica, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de les competències tècniques dels diferents col·lectius assistencials, com el personal mèdic, d’infermeria o auxiliar sanitari. En aquest àmbit, la intenció de les dues entitats és aprofitar al màxim el potencial de la formació assistencial i clínica utilitzant el mètode de la simulació i programar activitats de màster i postgrau, itineraris a mida d’empreses i organitzacions i activitats formatives de més curta durada.

Finalment, el conveni també preveu que la Fundació Universitària del Bages pugui aprofitar la ubicació física de la Unió Consorci Formació a Barcelona per desenvolupar altres iniciatives formatives per a empreses i organitzacions. En aquest sentit, Unió Consorci Formació donarà suport logístic i de coordinació a projectes i activitats que la Fundació Universitària del Bages pugui dur a terme a Barcelona.

IMG-20161018-WA0001

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Escola de Formació Contínua, General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.