La FUB torna a obrir portes amb itineraris personalitzats per a futurs alumnes

24 d’abril de 2014. La Fundació Universitària del Bages (FUB) celebra aquest dissabte, 26 d’abril, una nova edició de la jornada de portes obertes, una bona ocasió per a totes aquelles persones que vulguin conèixer la Universitat per dins, però especialment per als joves interessats en fer un dels graus universitaris que s’hi ofereixen: Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, Gestió d’Empreses i Educació Infantil.

La principal novetat d’aquesta edició de la jornada de portes obertes és que la visita s’ha organitzat amb itineraris concrets per donar resposta a les inquietuds i interessos dels visitants. Per aquest motiu s’han programat quatre tipus de visites: un itinerari dels estudis de Ciències de la Salut, que inclou una visita a les instal·lacions de la Clínica Universitària (CU+), un itinerari per als interessats en el grau de Gestió d’Empreses, una tercera proposta adreçada a futurs alumnes d’Educació Infantil i finalment, una visita general a les instal·lacions.

Està previst que els itineraris tinguin una hora de durada aproximada i que, opcionalment, tothom qui ho vulgui, pugui visitar la CU+. També s’ha programat un cinquè itinerari adreçat a grups internacionals, especialment per a futurs alumnes francesos i italians, que són els que més estan creixent entre l’alumnat universitari manresà.

Una altra de les novetats de la jornada de portes obertes a la FUB és que s’han incrementat les activitats paral·leles per mostrar els resultats de l’activitat acadèmica. Així, a l’espai infantil per a nens i nenes de 0 a 6 anys que organitzen els estudis d’Educació Infantil des de fa tres anys, aquest any s’hi afegeixen les exposicions ‘Anatòmicament parlant’, a càrrec dels alumnes d’Anatomia dels graus de Podologia i Fisioteràpia, i ‘Curiositats dels idiomes’, a càrrec del Servei d’Idiomes de la FUB. El estudis d’Educació Infantil faran també una mostra d’experiments i jocs matemàtics per a infants fins als 6 anys i una mostra de treballs de didàctica de les arts visuals. Els alumnes de quart d’Infermeria oferiran un taller de ressuscitació cardiopulmonar a la plaça Cívica, entre els edificis FUB i CU+.

Paral·lelament, al vestíbul es trobarà informació del Servei d’Idiomes, així com assessorament per part de Secretaria Acadèmica sobre beques i altres tràmits burocràtics.

La Fundació Universitària del Bages obrirà portes a les 10 del matí i les visites es podran fer fins a les 14h, quan està previst que s’iniciï la darrera visita guiada.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.