Sílvia Mas serà la nova vicerectora del Campus Manresa de la UVic-UCC

Manresa, 23 de desembre de 2016.- La Dra. Sílvia Mas serà la nova vicerectora del Campus Manresa, a partir del gener de 2017, en substitució del Dr. Valentí Martínez, que ha exercit aquest càrrec des de la seva creació, el juny de 2014. El canvi s’inscriu en la línia de diferenciar l’estructura acadèmica i la de gestió de la institució universitària per tal de mantenir i consolidar el creixement que ha registrat, en els darrers anys, en tots dos àmbits.

Actualment, Mas és degana de la Facultat de Ciències Socials, càrrec que compatibilitzarà amb el de vicerectora, a partir del 2017. Es va doctorar en Filosofia i Lletres a la Universitat de Birmingham i forma part de l’equip de la Fundació Universitària del Bages des de l’any 2010. Durant aquests anys, ha dirigit l’àrea de Qualitat i Serveis Acadèmics, el Servei d’Idiomes i el Servei d’Intercanvis.

Martínez trasllada la responsabilitat de la direcció acadèmica del campus Manresa a Mas, en un moment d’expansió de la Fundació Universitària del Bages que li reclama una dedicació creixent al capdavant de la seva direcció general. Durant els dos primers anys i mig d’existència, sota el mandat de Martínez, el vicerectorat del Campus Manresa ha impulsat la transformació de les dues escoles universitàries de Ciències de la Salut i Ciències Socials en facultats, la creació d’un doble grau en Podologia i Fisioteràpia, la posada en marxa d’un MBA compartit amb el campus UVic o l’adaptació dels plans d’estudi de tots els graus universitaris d’UManresa, entre altres.

Tal com preveu l’acord federatiu entre la Fundació Universitària Balmes (FUBalmes) i la Fundació Universitària del Bages (FUBages), el Patronat de la FUBages va proposar el nomenament de Mas com a vicerectora i va traslladar aquesta proposta al rector Jordi Montaña, que va sotmetre-la a aprovació del Patronat de la FUBalmes.

UMANRESA_comite_dir_bn_17

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, UVic-UCC i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.