Les portes obertes de la FUB baten rècords amb 245 visitants

26 d’abril de 2014

245 persones han visitat aquest matí la Fundació Universitària del Bages (FUB) en una nova edició de la jornada de portes obertes. La xifra suposa un rècord de visites des que la institució universitària manresana va instituir aquesta jornada, ara fa quatre anys. En anteriors edicions, la xifra de visitants havia estat al voltant de les 150 persones. L’increment de visitants demostra l’interès creixent pels estudis de grau que ofereix la FUB: Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, Educació Infantil i Gestió d’Empreses.

Aquest interès ha traspassat fronteres, ja que una vintena de famílies estrangeres, principalment franceses i italianes, s’han desplaçat a Manresa per conèixer l’oferta formativa de la FUB i les seves instal·lacions. Fisioteràpia, en el cas dels francesos, i Podologia, en el dels italians, són els estudis més atractius per a aquests possibles futurs alumnes estrangers.

La FUB ha reforçat enguany les activitats paral·leles de la Jornada de Portes Obertes, amb exposicions i demostracions a càrrec d’alumnes. En el cas dels alumnes d’Infermeria, per exemple, han dut a terme un taller de reanimació vital bàsica a l’entrada de les instal·lacions de la Clínica. Com és habitual, els estudis d’Educació Infantil han muntat un espai de joc i experimentació per a infants a la planta baixa de l’edifici principal, pel qual hi han passat una cinquantena d’infants.

En aquesta ocasió, la jornada de portes obertes s’ha organitzat amb itineraris personalitzats adreçats als interessos dels visitants. Així, els alumnes interessats en conèixer els estudis de Ciències de la Salut han fet un ampli recorregut per la Clínica Universitària, unes instal·lacions assistencials i docents on els que s’acabin matriculant duran a terme la seva formació pràctica. La resta d’alumnes, els interessats en Educació Infantil i Gestió d’Empreses, han fet una visita per les aules especialitzades de cada estudi a l’edifici principal. També s’han organitzat visites per a persones que només volien conèixer la FUB per dintre i en el cas dels alumnes estrangers se’ls ha fet un acompanyament especial i en el seu idioma per informar-los del funcionament i les principals característiques de la FUB. Tant uns com altres podien complementar la visita a les instal·lacions generals i a la Clínica quan acabava el recorregut centrat en els estudis en els quals estaven interessats.

Els visitants s’han pogut informar també del funcionament del Servei d’Idiomes i rebreassessorament pel que fa a beques.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC            SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.