250 infants i 60 mestres a la sisena Fira d’Experimentació per a infants de 0 a 6 anys

Manresa, 27 de febrer de 2017.- La Fira d’Experimentació per a infants de 0 a 6 anys, que organitzen els estudis d’Educació Infantil d’UManresa, ha rebut enguany la visita de 250 infants. Com a novetat, en aquesta edició hi han participat activament 60 mestres interessats en conèixer les deu propostes per treballar la ciència i l’experimentació a les aules que han elaborat les alumnes del Grau en Mestre d’Educació Infantil. Aquesta sisena edició del certamen ha tornat a constatar l’èxit de la proposta, ja que les 250 places que hi havia per a l’activitat es van omplir en menys de 48 hores. Aquest any, la Fira ha tornat al recinte del Museu de la Tècnica, després que l’any passat se celebrés al pati de l’Escorxador, més a prop de les instal·lacions del Lab 0_6.

La Fira d’Experimentació per a infants de 0 a 6 anys pretén acostar la ciència i l’experimentació als més petits i alhora permetre als estudiants d’UManresa posar a prova les propostes que han elaborat per als infants. Aquesta és una de les iniciatives de la universitat per contribuir a la dinamització del món educatiu del territori.

Fira d'Experimentació per a infants d'UManresa DSC_0121 DSC_0152 DSC_0153 DSC_0169

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.