Avinent referma la seva implicació en el CFGS de pròtesis dentals d’UManresa aportant lots de material docent

Manresa, 9 de març de 2017.- L’empresa Avinent Implant System farà una aportació de lots de material docent destinats a la formació de l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Pròtesis Dental del Campus Professional UManresa. D’aquesta manera, l’empresa bagenca continua apostant per donar suport a UManresa-Fundació Universitària del Bages en la formació dels futurs professionals de les pròtesis dentals. L’aportació de lots de material s’ha concretat en el conveni que han signat aquest dijous, 9 de març, el director general d’Avinent Implant System, Albert Giralt, i el director de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, i que s’allargarà fins al curs 2018-2019.

La signatura del conveni dóna continuïtat a l’aposta que ha fet aquesta empresa bagenca per ajudar a convertir el Cicle Formatiu de Grau Superior del Campus Professional en un referent en la formació dels futurs protètics dentals. Aquest conveni dotarà als alumnes de innovacions en materials d’última generació i facilitarà eines avançades pel desenvolupament del cicle. Avinent ha donat suport des del primer moment a aquests estudis amb la voluntat de contribuir, des de la seva expertesa en el sector, a oferir una formació adaptada a la revolució tecnològica que travessa aquest sector a partir de la introducció de les eines 3D digitals. L’objectiu tant d’Avinent com de la universitat i altres empreses col·laboradores és que la formació que s’imparteix s’adapti a tots aquests canvis.

Fins ara, Avinent, ja col·laborava activament amb el cicle formatiu, especialment en la cessió i formació de tecnologia CAD-CAM, així com en l’acolliment d’alumnes a les seves instal·lacions, entre d’altres.

Amb aquesta nova aportació, els alumnes podran fer un pas més en la utilització d’eines digitals, ja que podran dissenyar estructures dentals a les instal·lacions del Campus Professional. Aquestes estructures digitals es faran arribar a Avinent, on les fressaran i retornaran als alumnes perquè aquests en facin l’acabat. Això permetrà que l’alumnat vegi tot el procés pel qual passen les peces, des del disseny, fins a la fabricació, producció i acabat final. El fet que els alumnes puguin tenir aquesta visió general de tot el procés, els ajudarà a entendre els conceptes treballats a classe i a integrar encara més aquesta visió digital que s’està inculcant tant per part d’Avinent com des del Campus Professional.

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Pròtesis Dentals s’imparteix a UManresa des del curs 2015-2016. Actualment hi estudien 41 persones.

SONY DSC

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Campus professional i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.