El congrés de Pinea3 a UManresa-FUB aplega un centenar de persones interessades en el canvi a les organitzacions

Manresa, 10 de març de 2017.- La segona edició del Pinea3 Living Organizations International Congress, que es va celebrar dimarts, 7 de març, a UManresa-FUB ha estat un rotund èxit de participació, continguts i organització, segons els organitzadors. Gairebé un centenar de persones van assistir al congrés internacional, que es va centrar en qüestions sobre desenvolupament del lideratge, cultura i gestió del canvi en les organitzacions i empreses.

Al llarg de la jornada, nou conferenciants, procedents de països com Estats Units, Gran Bretanya, Alemanya, Itàlia, Grècia i Catalunya, van realitzar ponències molt participatives que van permetre la interactuació del públic assistent , així com experimentar els continguts sobre models de gestió del canvi, canvi cultural, models de lideratge, moviments globals sobre  lideratge i capitalisme conscient, la intel·ligència emocional i neurociència aplicada a la gestió, l’obertura al canvi i resistències al mateix, els sistemes de mesura del canvi, o les barreres a la col·laboració que trobem en equips i departaments.

En finalitzar el congrés, els assistents van valorar-ne tant l’aportació innovadora, com el valor de les reflexions. Alguns d’ells en van destacar que la participació en la trobada els va aportar motivació per entomar reformes i canvis a les seves empreses i organitzacions, un procés per al qual no disposaven o desconeixien les eines per fer-ho.

El Congres ha estat organitzat per Pinea3 Living Organizations, un centre internacional per al desenvolupament  i difusió del coneixement, metodologies i bones pràctiques en l’àmbit del desenvolupament de les organitzacions i la gestió del canvi. La iniciativa ha comptat amb el suport d’UManresa-FUB, i de l’empresa de consultoria TAGA (www.taga.net) en desenvolupament del Lideratge, Estratègia i Cultura, que ha estat col·laborant activament amb la universitat a través de programes especialitzats adreçats a empreses del Bages i de la Catalunya Central.

Congrés Pinea3 DSC_0105 DSC_0116

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.