3Ct convida diferents veus a parlar sobre els reptes i dificultats de la reforma horària

Manresa, 29 de març de 2017.- Fabián Mohedano, promotor de la iniciativa per a la Reforma horària i ponent relator de la ponència conjunta de la Llei de Reforma Horària, Pere Casals, president de la Cambra de Comerç de Manresa, Agustí Comas, president del Consell Comarcal del Bages i Mireia Estefanell, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Manresa participaran a la taula rodona ‘Reforma horària: la conquesta pendent’, moderada per la periodista del diari ARA, Elena Freixa. Serà el 4 d’abril, a les 6 de la tarda, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa. El seu objectiu és oferir una visió plural d’aquesta iniciativa, tot fent èmfasi en els canvis que implica i els beneficis que se n’esperen tant per a la vida quotidiana de les persones com en el teixit empresarial i social.
Aquesta és la segona activitat del cicle de conferències d’aquest curs, que es va estrenar el mes d’octubre amb una conversa entre la periodista i escriptora Natza Farré i la monja dominica i activista social Sor Lucia Caram sobre el feminisme en l’actualitat.
3Ct aglutina diferents institucions interessades a acostar l’activitat acadèmica universitària i, en general, el coneixement, a la població amb un to divulgatiu i proper. Comparteixen una vocació de servei estretament lligada a Manresa i al conjunt de la Catalunya Central, com a àmbit natural de la seva activitat. En formen part: GEST! Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori, el Centre Tecnològic de Manresa, la Fundació Universitària del Bages – UManresa, l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa i la delegació de Manresa de la UOC.
Els cicles de conferències de 3Ct compten amb el patrocini d’Assegurances Grup Santasusana.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.