Assegurances Catalana Occident col·labora en l’exposició d’Àngels Freixanet a UManresa

Manresa, 28 d’abril de 2017.- Seguros Catalana Occidente SA ha col·laborat amb l’exposició d’escultures que l’artista Àngels Freixanet ha fet a les instal·lacions interiors i exteriors d’UManresa des del mes de febrer i que es pot veure fins a finals d’abril. La col·laboració de l’entitat asseguradora s’ha concretat en una aportació econòmica per l’edició del catàleg de la mostra, titulada ‘On l’emoció et porti’. Aquesta ha estat la primera de les accions impulsades conjuntament per la universitat i Catalana Occident en el marc del conveni de col·laboració que han signat recentment el director de la sucursal de Manresa de l’asseguradora, Daniel Concepción, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez.

El conveni té com a finalitat treballar de forma conjunta en benefici dels objectius socials tant de l’entitat asseguradora com de la universitat. Les noves iniciatives de col·laboració les concretarà un comitè, integrat per dues persones en representació de cada institució. Serà aquest comitè el que establirà els plans de col·laboració anuals i definirà les estratègies de col·laboració.

Conveni-UManresa-Catalana-O

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.