El Lab 0_6 proposa una matinal d’experimentació i joc amb l’anglès com a llengua de comunicació

Manresa, 8 de maig de 2017.- El Lab 0_6, l’espai de ciència per a infants d’UManresa, ha programat per al proper diumenge, 14 de maig, l’activitat ‘Science in English’. Es tracta d’una prova pilot durant la qual tota la comunicació que s’estableixi amb les educadores mentre els nens juguen i exploren serà en anglès. La proposta està pensada per a nens i nenes fins als 8 anys i es desenvoluparà en dos torns, des de les 10h fins a les 11.30h i de les 11.30h fins a les 13h. En funció del resultat de l’experiència i de la valoració que en facin les famílies, el Lab 0_6 es plantejarà donar continuïtat a aquesta proposta. Per això es demanarà a tots els participants que, al final de l’activitat, completin una enquesta. Com per a qualsevol activitat del Lab 0_6, per participar-hi és necessari fer inscripció prèvia a través del blog d’Educació.

‘Science in English’ parteix de la perspectiva d’Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE), que planteja la conveniència d’oferir als infants un context motivador que els permeti fer un ús natural, significatiu i pràctic de la llengua anglesa. Per això, durant aquesta prova pilot l’èmfasi es posarà en la comunicació més que en la perfecció gramatical amb la voluntat de recuperar la idea de fer ús de la llengua com a eina de comunicació.

El Lab 0_6, promogut pels estudis d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials del campus Manresa de la UVic-UCC es va crear amb l’objectiu de dinamitzar l’ensenyament i l’aprenentatge de la ciència a les primeres edats. L’espai, on també s’hi fa investigació i recerca sobre l’aprenentatge de la ciència en les primeres etapes de la vida, és alhora un centre que ofereix formació als docents que vulguin aprofundir en la introducció de la ciència a les aules.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.