UManresa-FUB acull la presentació de la quarta edició del MBA de la UVic-UCC

Manresa, 15 de maig de 2017.- Una conferència de Jesús Lázaro, enginyer elèctric, director de Boolavogue Corporation i PDG per l’IESE sobre ‘Anàlisi estratègica’ servirà per presentar la quarta edició del MBA de la UVic-UCC que s’imparteix als campus Manresa i Vic, i a partir d’aquesta nova edició, també al campus Granollers. La presentació a UManresa tindrà lloc el proper dijous, 18 de maig, a les set de la tarda. El programa ja s’ha presentat a Vic i el proper 24 de maig es presentarà a Granollers. Aquesta serà la primera vegada que el Màster s’imparteix en dos grups: el que es duu a terme entre Vic i Manresa i un de nou, que s’impartirà íntegrament a UGranollers.

L’obertura del nou grup és un pas més en la consolidació d’aquesta oferta formativa, que enguany estan realitzant 15 estudiants. El MBA té com a finalitat que els participants assoleixin la maduresa en la gestió de tots aquells que provenen d’àrees funcionals (finances, comercialització o enginyeria, per exemple) i que aspiren a tenir un coneixement integral de l’empresa. El programa es desenvolupa seguint una metodologia pràctica i interactiva de business case i la formació va a càrrec de professorat amb una àmplia experiència en les matèries que imparteix.

DSC_0574

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Centre Internacional de Formació Contínua, UVic-UCC i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.