UManresa-FUB organitza una nova edició del Campus infantil centrat en la ciència i els hàbits saludables

Manresa, 23 de maig de 2017.- Els estudis d’Educació Infantil d’UManresa-FUB han organitzat la sisena edició del Campus Infantil. Com l’any passat, el Campus se centrarà en la ciència i en els hàbits de vida saludables. Es durà a terme a les instal·lacions del Lab 0_6, a la FUB2, i inclourà una sortida setmanal a Món Sant Benet per treballar temes relacionats amb l’alimentació, a més d’altres sortides per conèixer l’entorn. El Campus s’adreça a nens i nenes d’entre 3 i 8 anys. Durant les setmanes que durarà, del 26 de juny al 21 de juliol, de les 9h de matí fins a les 14h, els infants entraran en contacte amb el coneixement científic a través del joc i de l’experimentació i aprendran les bases d’uns hàbits de vida saludables. Les inscripcions per participar-hi es poden fer fins al 16 de juny. Hores d’ara ja no hi ha places per a les dues primeres setmanes.

En aquesta segona edició del Campus al Lab 0_6, els nens i nenes treballaran diferents conceptes científics  cada setmana: l’aigua, el moviment, l’aire i la llum. Pel que fa als hàbits de vida saludables, durant les quatre setmanes es treballaran tant l’aspecte físic, com l’alimentació i la gestió de les emocions. Els infants aprendran la importància d’evitar un estil de vida sedentària a través de propostes de joc de moviment i esport i la rellevància de l’alimentació. A més de preparar-se l’esmorzar cada dia i d’asseure’s a menjar-lo amb tranquil·litat, els nens i nenes faran una visita setmanal a la Fundació Alícia, on participaran en tallers sobre alimentació i preparació d’aliments saludables.

Un altre dels aspectes que té en compte el Campus Infantil és el treball de les emocions. Una de les maneres de fer-ho és organitzant totes les activitats en grups de nens de diferents edats. Les activitats conjuntes tenen com a finalitat reforçar aspectes com la cooperació i el suport entre uns i altres.

 

Àlbum de fotos del Campus 2016

Vídeo del Campus 2016

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.