El cicle Vi_suals entra a les aules d’UManresa combinant un tast de vins amb creacions dels alumnes sobre la fil·loxera

Manresa, 26 de maig 2017.- El cicle Vi_suals, impulsat per la Denominació d’Origen Pla de Bages i l’Ajuntament de Manresa, va tornar a entrar ahir a les aules d’UManresa. Els 24 alumnes de l’assignatura ‘Iniciativa empresarial’ de primer curs d’ADE van participar en una activitat que va combinar un tast de vins, el tast emprenedor, amb els espectacles i creacions que havien preparat en les darreres setmanes. Tots ells havien hagut de treballar conceptes relacionats amb els valors emprenedors inspirant-se en l’arribada de la fil·loxera a la comarca del Bages, ara fa 125 anys. Les representacions, tant teatrals, com musicals o videogràfiques, es van alternar amb el tast de vins que va oferir la Denominació d’Origen Pla de Bages.

Ja fa anys que des dels estudis d’Empresa d’UManresa es col·labora en el programa Vi_Suals, que fa onze anys treballa per unir la creació artística i la tasca divulgativa per apropar la cultura del vi al teixit social de Manresa i la comarca del Bages.

DSC_0487 DSC_0491

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.