El cap de fisioteràpia del FC Barcelona, Juanjo Brau, parlarà de la seva professió a la FUB

30 d’abril de 2014   La Fundació Universitària del Bages (FUB) ha convidat el cap dels fisioterapeutes del Futbol Club Barcelona, el bagenc Juanjo Brau, a parlar de la seva professió. La conferència, que té com a finalitat donar a conèixer les sortides laborals del Grau en Fisioteràpia, així com millorar el coneixement dels seus diferents àmbits d’intervenció, especialment pel que fa al binomi activitat física i salut. La conferència tindrà lloc el dia 9 de maig, a les set de la tarda, a la Sala d’Actes de la FUB.

Brau és fisioterapeuta del Barça des de fa 17 anys i està especialitzat en fisioteràpia esportiva i s’ha convertit en un referent d’aquesta especialitat, ja que treballa diàriament amb alguns dels millors jugadors de futbol del món tant per fer prevenció de lesions com per a la seva recuperació si s’han fet mal.

Abans d’arribar al FC Barcelona, va exercir com a fisioterapeuta a l’equip de futbol de Manresa i a la Unió Esportiva Lleida. Al Barça hi va arribar l’any 1997 i ha treballat amb les categories de futbol base i al Barça B. La temporada 2003-2004 es va incorporar al primer equip.

La conferència de Juanjo Brau s’adreça bàsicament a persones interessades en els estudis de Fisioteràpia, però està oberta al públic en general.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fisioteràpia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.