La importància de l’etapa educativa de 0 a 3 anys centra la propera conferència del V Cicle Obert de Conferències Educatives

5 de maig de 2014  La Fundació Universitària del Bages (FUB) acollirà el dia 7 de maig una nova conferència dins del Vè Cicle Obert de Conferències Educatives, que aquest any es dedica a difondre i donar a conèixer l’experiència d’escoles singulars. En aquesta ocasió, dues integrants de l’equip de l’escola bressol Josep Maria Céspedes, de Sant Adrià del Besòs, Alidé Tremoleda i Elia Martínez-Cava, parlaran de la importància de l’etapa educativa de 0 a 3 anys.

L’Escola Bressol Josep Maria Céspedes és un centre públic municipal dissenyat  pensant en l’acompanyament dels infants. És un centre que dóna una especial importància a la implicació de les famílies i que parteix de la importància del benestar dels nens i nenes per afavorir el procés d’aprenentatge. El seu equip de mestres defensa que un infant que no tingui cobertes les seves necessitats de descans, alimentació i acompanyament no tindrà una bona predisposició a jugar i investigar, i per tant, no s’afavorirà el seu aprenentatge.

La conferència tindrà lloc a les sis de la tarda, a la Sala d’Actes de la Fundació Universitària del Bages. A més dels estudiants del Grau d’Educació Infantil, la xerrada va adreçada a totes aquelles persones interessades en el món de l’educació.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.