Alumnes d’ADE d’UManresa guanyen el primer premi de finances del Reto CompanyGame

Manresa, 6 de juny de 2017.- Els alumnes dels estudis d’ADE d’UManresa Andreu Picanyol, Josep Ribera i Miquel Borrego, han guanyat el Reto CompanyGame en la categoria de finances en el marc del V Desafío Iberoamericano en Simulación de Negocios. Organitzat per CompanyGame, el concurs s’ha convertit en la competició de referència en l’àmbit de la simulació de negocis per a universitaris a Iberoamèrica, amb la participació de més de 2.000 alumnes, 270 docents i 200 universitats de països com Argentina, Bolívia, Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Equador, El Salvador, Espanya, Guatemala, Hondures, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú, Portugal i República Dominicana. El premi per als guanyadors consisteix en un ebook, que ha lliurat aquest dilluns el representant de CompanyGame, Llorenç Huguet.

L’objectiu del Reto CompanyGame és potenciar el talent dels alumnes, oferint-los una experiència internacional i propera al món laboral a través de simuladors, que reprodueixen casos reals i que els permeten aplicar i desenvolupar els seus coneixements i habilitats.

Els alumnes dels estudis d’Empresa d’UManresa estan habituats a treballar amb la simulació. El grau en Administració i Direcció d’Empreses incorpora la metodologia de la simulació de casos a partir de primer curs amb l’objectiu que l’alumnat posi a la pràctica els coneixements adquirits a l’aula en entorns que siguin el màxim de fidels a la realitat. Després de la simulació, l’alumnat participa en un debriefing que serveix per analitzar l’actuació dels alumnes des d’un punt de vista crític i constructiu.

DSC_0754

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.