Captar i retenir talent és la clau per a una bona governança a la universitat

Manresa, 13 de juny de 2017.- “El millor model de governança universitària és aquell en què tota l’organització està enfocada a la captació, creació i retenció de talent”. Així encetava la taula rodona sobre la governança a les universitats Antoni Castellà, secretari d’Universitats i Recerca del 2011 al 2015, ahir, 12 de juny de 2017. Aquesta reflexió es va completar amb d’altres de Màrius Rubiralta, rector de la Universitat de Barcelona del 2015 al 2008 i secretari d’estat d’Universitats del 2009 al 2012, que va alertar que el sistema universitari públic no és sostenible actualment i que cal una revisió a fons del seu finançament, assegurant-lo a llarg termini i vinculant-lo a contractes-programa i a una avaluació amb conseqüències. També Francesc Solé-Parellada, director acadèmic de la Unitat de Valorització de la Recerca i del Parc UPC de Recerca i Innovació, va intervenir-hi subratllant la importància que la universitat defineixi clarament quin és el seu model d’aportació de valor al desenvolupament econòmic i social del seu entorn. L’acte, inclòs dins del programa de commemoració dels 20 anys de la UVic-UCC, va tenir lloc a la Fundació Universitària del Bages i va ser moderat pel secretari general de la Fundació Universitària Balmes, Josep Terradellas.

DSC_0914

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.