Efhre Internationtal University, Universidad del Atlántico Medio i UManresa-FUB intercanviaran estudiants, investigadors i docents

Manresa, 14 de juny 2017.- UManresa-Fundació Universitària del Bages, Efhre International University (AIU) i Universidad del Atlántico Medio (UNIDAM) han signat un conveni de col·laboració que inclou programes d’intercanvi d’estudiants, investigadors i docents. L’acord entre les institucions universitàries té com a finalitat participar de forma conjunta en tasques de formació continuada,  investigació, formació de postgrau i intercanvis. A més dels intercanvis, el conveni contempla altres àrees de cooperació, com la participació en seminaris i trobades acadèmiques, l’intercanvi de material acadèmic, programes formatius de curta durada i postgraus i màsters interuniversitaris, entre d’altres activitats. L’acord l’han signat el president i rector d’EUI, Jaime Rodríguez, el rector de la UNIDAM, Francisco Guillen, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez.

DSC_0066

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.